Полезни съвети

Всичко за ловци и риболовци

ВАКУУМНО ЗАПЕЧАТЕН ЗА ДЪЛГА СВЕЖЕСТ

Ако искате да вакуумно запечатате дивеч и риба по професионален стандарт, не можете без висококачествените вакуумни запечатващи машини на CASO Design. Вакуумното опаковане предлага голям брой предимства

landingpage_jagen_fischen_vrh790_1400x700px_fisch

1528_vrh790advancedpro_main06_1400pxПо-дълъг срок на годност на храната

Когато е правилно вакуумирано, месото се запазва по-дълго, без да губи вкуса си – и разбира се, без да се използват консерванти. Благодарение на извличането на въздух, вашият ценен дивеч или пресен улов ще остане свеж до 8 пъти по-дълго. Независимо дали предпочитате висококачествени бар вакуум машини или такива с професионална камерна вакуум като VacuChef 70, CASO Design предлага широка гама от оборудване за вакуумиране, за да отговори на всяко изискване. С новия уред за вакуумиране VRH 790 Advanced, дори течности като бульони и супи могат безопасно да се вакуумират, тъй като патентованата функция CASOTEK® Liquid спира процеса на вакуумиране навреме, така че да не може да бъде засмукана течност – идеално за прясна риба и дивеч.

1407_FastVAC-4008_Anwendung_Fleisch_1400px

 

Лесно порциониране

Друго предимство на вакуумирането е, че месото и рибата, пресни или вече сготвени, могат да се разделят на отделни порции. По този начин месото или рибата могат да бъдат вакуумирани и съхранявани на порции. Това улеснява както приготвянето, така и консумацията и в същото време минимизира хранителните отпадъци.

Вакумираните порции се съхраняват в хладилник или фризер. Допълнителен бонус е, че херметичното уплътнение предпазва ценното съдържание от миризми във фризера, което иначе може да възникне поради контакт с въздух по време на съхранение във фризера. Освен това, вакуумираната храна заема по-малко място, защото въздухът се извлича и в резултат на това опаковките са по-компактни. Това е особено полезно за ловци и риболовци, които често трябва да съхраняват големи количества дивеч или риба.

 

landingpage_jagen_fischen_vacuchef70_1400x700px_fleisch

Мариновайте & Sous Vide

Ако искате перфектното вкусово изживяване, можете да мариновате месо и риба само за няколко минути. Вакуумът, който се създава, позволява по-бързото и интензивно усвояване на вкусовете. Нещо повече, херметически запечатано месо, риба и други подобни могат да бъдат приготвени перфектно sous vide

1264_profi_standbeutel_set_main03_ret_folien_1400px

Премиум- консумативи за вакуумиране

CASO Design предлага изключително широка гама от първокласни аксесоари за вакуумиране – защото, ако искате да запазите всичко свежо и плътно затворено, качеството на аксесоарите е особено важно. Професионалните фолиа CASO са устойчиви на кипене и разкъсване. Имат оребрена структура и дебелина на материала около 150 µm, гарантиращи оптимален вакуум. Здравият материал няма да бъде разкъсан или пробит от остри предмети като кости. Професионалните торби и филмови ролки се предлагат в различни размери. Професионалните фолиа CASO са безопасни за храна, за многократна употреба (подходящи за съдомиялна машина), устойчиви на кипене и подходящи за микровълнова печка. Те също са идеални за готвене sous vide. Новото в гамата са торбичките за вакуумиране със стояща основа, които са идеални за вакуумиране на течности и обемни количества.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *