Bartscher диспенсър за горещи напитки (гореща вода и греяно вино) 200049
Подходящ за професионална употреба в хотели (със закуска на блок маса), ресторанти, заведения, кетъринг, офиси.
- Мощност: 1800 W
- Характеристика на електрическата мрежа: 230 V, 50 Hz
- Корпус: висококачествена неръждаема стомана 18/10, емайлирано покритие на външната повърхност, за предпазване от надраскване.
- Капацитет 95-105 чаши с обем 200 мл.
- 2 броя пластмасови дръжки за удобно пренасяне и позициониране на плот.
- Лек пластмасов капак, със скоби за захващане.
- Максимален обем: 21 L
- Диспенсърът е подходящ за загряване и поддържане на температура на горещи напитки
- Регулатор за плавно изменение на температурата в диапазона от 30°C до 100°C, без степенен режим на работа.
- Кранче за прецизно дозиране на желаното количество при напълване в чаша.
- В комплекта има включена кръгла решетка с размери: Ø 320 mm
- Уредът е елегантен, практичен и удобен за съхранение, почистване и поддръжка.
- Размери: диаметър на диспенсъра Ø 370 мм, височина 500 мм
- Тегло: 5,4 kg
- Гаранция 24 месеца за физически лица
- Диспенсъра е за горещи напитки Bartscher 200049, предназначен за професионална употреба на блок маса!
- EAN:4015613592794
С диспенсъра за горещи напитки може да се сервират популярните в зимния сезон и през Коледните дни горещ алкохолен пунш, безалкохолен пунш и греяно (глювайн) вино.
Рецепта за приготвяне на безалкохолен пунш:
- 1 лимон
- 500 мл черен чай
- ванилия, карамфил и канела
Настъргва се кората от лимон, после лимонът се изцежда, прибавя се карамфил, горещия черен чай и арматните подправки. Ароматната напитка е готова за сервиране. Насладете ѝ се!
Рецепта за греяно вино (глювайн) – популярна напитка в немско-говорящите страни:
- 750 мл вино – загрява се съдържанието до завиране, без да кипва
- 100 гр захар (мед) – добавят се след загряване на виното
- парченца пресни или сушени плодове (портокалови кори, ябълки, сушени кайсий)
- подправки – джинджифил, карамфил и канелени пръчици
Всички съставки се смесват. Напитката се оставя за половин / един час преди да е готова за сервиране в чаши. В диспенсъра напитката може да се съхранява по-дълго време, като се запазва температурата, ароматът и вкусът. Поднася се с плата от сирена или сушени меса. Наздраве!
Отзиви
There are no reviews yet